Toegevoegd

Over de auteur

Wim de Goeij

Ik geloof al wat de Heer gesproken heeft in Zijn Woord de Bijbel. Als wedergeboren kind van God is het mijn doel dat Woord te onderzoeken en goed te verstaan. Ik hou niet van religie en ben niet verbonden aan enige denominatie.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

 1. 1

  Mark

  Spijtig dat de schrijver van het stukje niet de moeite heeft genomen om zijn eigen denominatie te overstijgen en daadwerkelijk een neutraal onderzoek te doen naar het fenomeen heilig en zaligverklaringen. Nu blijft het een hooghartig en oppervlakkige veroordeling van iets wat hij overduidelijk niet kan of wil snappen.

  Reply
  1. 1.1

   Vlichthus

   Ik behoor niet tot een denominatie en neutraal onderzoek van de Bijbel maakt simpel en onomwonden duidelijk dat het heilig- en zaligverklaren in de RK niet conform de Schrift is. Dat is niet moeilijk te snappen en er is ook niets hooghartigs aan. Ik geef gewoon mijn mening, meer kan ik en wil ik niet doen. Daarbij staat het een ieder uiteraard geheel vrij om daar mee eens of oneens te zijn.

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2018 Stichting Vlichthus Wim de Goeij