concaaf wereldbeeld
Holle aardeUitgelicht
0

Concaaf wereldbeeld – holle aarde – overzicht

Concaaf wereldbeeld. Overzichtspagina inzake de “holle aarde”. Bedoeld is daarmee het “concave wereldbeeld” vanuit de Bijbel. Dat staat tegenover het “convexe wereldbeeld”, het zogeheten Copernicaanse wereldbeeld, dat pas in de afgelopen honderden jaren tot “algemeen erkend wereldbeeld” is uitgegroeid.


De niet-bijbelse visie

Twee Duitstalige boeken – in het Nederlands vertaald – belichten de holle aarde (concaaf wereldbeeld) vanuit een geheel niet-bijbels perspectief.

Wie alleen, of vooral, geïnteresseerd is in de natuurkundige en wetenschappelijke benadering van dit wereldbeeld, met name gezet tegenover het in deze dagen geldende Copernicaanse wereldbeeld, mag deze publicaties niet onbestudeerd voorbij laten gaan.

Uiterst interessant materiaal – inclusief tekeningen – voor zowel leken als wetenschappers. Ter overdenking, om te beantwoorden en om uiteindelijk een persoonlijke keuze te maken voor óf het Copernicaanse wereldbeeld, waarbij het leven zich in aan de buitenkant van de bol (aarde) bevindt, óf het holle wereldbeeld, dat stelt dat het leven (inclusief de zon, maan en sterren) aan de binnenkant van die bol te vinden is.

Concaaf wereldbeeld is geloofwaardiger

Karl Neupert verklaart in zijn boek: De holle aardse wereld is niet alleen “geloofwaardiger” dan de eindeloze wereld van reuzenzonnen met lichtjaren, het wordt ook ondersteund door bewijs; alle “raadsels” vallen weg.

1. Het wereldraadsel universum – P.A. Müller
2. Geokosmos – Karl E. Neupert

Extern

Audio

Bijbelstudie: Het model der Schepping


Video

(Duits) Die Geradstreckenverleger (“rechte-lijn- verlegger”). Origineel: The Concave Earth Documentary (Steven Joseph Christopher).Concaaf wereldbeeld – holle aarde – overzichtspagina

Concaaf wereldbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *