Toegevoegd

Over de auteur

Wim de Goeij

Ik geloof al wat de Heer gesproken heeft in Zijn Woord de Bijbel. Als wedergeboren kind van God is het mijn doel dat Woord te onderzoeken en goed te verstaan. Ik hou niet van religie en ben niet verbonden aan enige denominatie.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. 1

  Ellen

  Hallo Wim de Goeij,
  Bedankt voor je verhaal ‘Even flink de waarheid zeggen’ ik heb er veel aan, het zit mijn al een tijdje dwars de drie-eenheidsleer, het staat niet in de Bijbel en ik kan en wil er niets mee, ik kan er verder met niemand over praten.
  Nogmaals bedankt, Ellen

  Reply
  1. 1.1

   Wim

   Graag gedaan! Je hebt het heel goed verwoord. De drie-eenheidsleer staat niet in de Bijbel. Daardoor kun je er en wil je er niks mee. En helaas zijn er maar weinigen die er over willen praten en nadenken. Dat komt o.a. omdat het tot dogma verheven is in kerken e.d. Zo’n dogma moet dan collectief gevolgd worden, of iemand dat nu wil of niet. Dat is niet wat de Heer van ons vraagt. Hij vraagt ons om Zíjn Woord te onderzoeken en te geloven. Wie dat doet, zonder “drie-eenheidsbril” op, weet dat er Eén God is, waarvan wij in deze tijd het “uitgedrukte Beeld” mogen kennen als Here Jezus Christus.

   Reply
 2. 2

  Ellen

  Bedankt voor je reactie Wim, ik denk er precies zo over.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2018 Stichting Vlichthus Wim de Goeij