Toegevoegd

Over de auteur

Wim de Goeij

Ik geloof al wat de Heer gesproken heeft in Zijn Woord de Bijbel. Als wedergeboren kind van God is het mijn doel dat Woord te onderzoeken en goed te verstaan. Ik hou niet van religie en ben niet verbonden aan enige denominatie.

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. 1

  hoc est

  Beste Wim,
  Je kunt van alles beweren, maar je hebt geen enkele autoriteit in de Kerk die Jezus stichtte in Mat 16, 18. Het is subjectief en daarmee is het voor de universele Kerk van nul en generlei waarde.

  Groet.

  Reply
  1. 1.1

   Wim

   Voor wie wat meer wil weten over Matthéüs 16 : 18, waar staat: En Ik zeg u ook, dat gij zijt Petrus, en op deze petra zal Ik Mijn gemeente bouwen, en de poorten der hel zullen dezelve niet overweldigen, zie het artikel “Op deze petra zal ik Mijn gemeente bouwen”.

   Reply
 2. 2

  Bram de Gooijer

  Prima Artikel! Bedankt Wim!

  Reply
 3. 3

  Jaap

  Bedankt, helder artikel!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2018 Stichting Vlichthus Wim de Goeij