Muziek
1

All for Hymn

All for Hymn

All for Hymn is de naam die ik gegeven heb aan de samenzang van klassieke Engelstalige hymns.

Ik speel zelf op keyboard – met moderne ritmes – en ben altijd op zoek naar medegelovigen en gelegenheden om samen deze muziek ten gehore te brengen. Voor onszelf en voor anderen, maar in ieder geval “All for Hym(n)”.

Hymns op deze website

Het is mijn bedoeling om diverse hymns op deze website te plaatsen. Elke hymn een eigen pagina, met daarin de tekst, bladmuziek, eventueel video, eigen audio-opnames vanuit het keyboard en achtergrondinformatie.

Want: I love to tell the Story!

Ik hoop dat anderen daar net zoveel plezier aan mogen beleven als ik dat doe.


All for Hymn

Een reactie op "All for Hymn"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *