Toegevoegd

Over de auteur

Wim de Goeij

Ik geloof al wat de Heer gesproken heeft in Zijn Woord de Bijbel. Als wedergeboren kind van God is het mijn doel dat Woord te onderzoeken en goed te verstaan. Ik hou niet van religie en ben niet verbonden aan enige denominatie.

Gerelateerde berichten

Een reactie

 1. 1

  Anita

  Ik ben er nu 15 jaar uit en bij tijd en wijle steekt de enorme pijn de kop weer op. De maatschaapij snapt ook niet dat uitgesloten Jehovah’s getuigen te maken hebben met ernstige rouw.
  Ze verliezen niet 1 naaste in hun leven maar vaak de hele familie. En er is geen begravenis en ook geen rouwperiode.
  Ik heb jaren lang geprobeerd om het contact te herstellen met mijn familie maar dat blijkt vechten tegen een hogere macht . Verloren energie om over te blijven met iedere keer weer op satanische manier opengereten wonden.

  IK heb een film gemaakt van mijn leven :

  https://www.youtube.com/watch?v=dpwhjywmekc

  Met vriendelijke groet Anita van IJmeren

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2018 Stichting Vlichthus Wim de Goeij