De geschiedenis van Kelto-Saksisch Israël

0

cover_kelto2Dit is de geschiedenis van een vermiste tak van Gods verkoren volk, de Israëlieten. Tien stammen van het noordelijke Hebreeuwse koninkrijk van “Efraïm” werden overwonnen en door de Assyriërs gevangen genomen in de achtste eeuw voor Christus, waarna nooit meer iets van hen werd vernomen. Joodse en Christelijke geleerden hebben sindsdien lang gespeculeerd over hun verdwijning. En Christus zinspeelde in het Nieuwe Testament op hun nog voortdurende bestaan. Waar waren ze toch gebleven?

De historicus en geleerde W.H. Bennett, een oud lid van de Koninklijke Geografische Stichting, besteedde vijftig jaar van zijn leven aan het volgen van hun spoor. Door allerlei aanwijzingen te bestuderen op het gebied van taal, heraldiek, cultuur en vervulde profetieën, wist hij eindelijk het mysterie rond hun verdwijning van het toneel van het Midden-Oosten op te lossen en kon hij hun huidige identiteit vaststellen. De geschiedenis van Kelto-Saksisch Israël

Met behulp van meer dan 175 kaarten, schema’s en illustraties, als ook twaalf waardevolle appendices, wordt de geschiedenis van deze vermiste Israëlieten verteld. De bijeengebrachte informatie in dit boek is een belangrijke sleutel tot het begrijpen van de vervulling van de Bijbelse beloftes en verbonden in onze moderne wereld.

De geschiedenis van Kelto-Saksisch Israël als PDF

Deze uitgave (ISBN 978-90-808032-1-9) is niet meer als boek leverbaar. Het is wel te lezen als PDF. Deze is gratis beschikbaar. Een kleine donatie wordt op prijs gesteld.

PDF De geschiedenis van Kelto-Saksisch Israël

De geschiedenis van Kelto-Saksisch Israël

(Bekeken: 757 keer, 1 x vandaag)
Delen via:

Over de auteur

Boeken en brochures

Enkele boeken (met ISBN-nummer) en brochures kunnen rechtstreeks besteld worden. Ze zijn meestal niet standaard bij de reguliere boekhandel te verkrijgen. Boekhandelaren, boekentafels e.d. kunnen de boeken met handelskorting verkrijgen. Het boek "Onbekend Israël - van David tot vandaag" is via CBC 't Gulden Boek te verkrijgen voor de daarbij aangesloten boekwinkels.

Geen reacties mogelijk